Musik i kirken for børn og unge

Nu kan du og dit barn eller barnebarn gå til musik, sang eller kor i kirken. Vi har noget for alle aldre, og det er gratis.

Babysalmesang består forøget i Holstebro Kirke af 8 gange, hvor vi hver gang mødes i kirken, hvor vi i 30 minutter synger, lytter og danser.

Musik i kirken for 1-3-årige og deres voksne er sang og leg for de yngste onsdag eftermiddag kl. 15.30-16.15.

Rytmikkor i kirken for de 4-6-årige er sang, dans og hørelære onsdag eftermiddag kl. 16.30-17.15.

Spirekor er for alle nysgerrige børn i 0.-3. klasse. Koret øver tirsdage kl. 16.15-17 i kirkerummet, og her leger vi sangen og musikken ind med fagter og dans. Opstart tirsdag 18. august.

Juniorkor er for alle sangglade børn og unge i 4.-7. klasse. Koret øver tirsdage kl. 15-15.50 i kirkerummet, og her syn- ger vi smukke salmer og dejlige sange. Opstart tirsdag 11. august.

Ungdomskoret vil gerne hyre sangere fra folkeskolens ældste klasser samt fra ungdomsuddannelserne (gymnasiet, handelsskole m.v.). For at blive optaget i Ungdomskoret skal man aflægge en optagelsesprøve.Koret er kirkens ”søndags-kor” og er aflønnet.

Kirkemusiker & korleder - Majken Back Kirkegaard
Majken Back Kirkegaard