Musik i kirken for børn og unge

Nu kan du og dit barn eller barnebarn gå til musik, sang eller kor i kirken. Vi har noget for alle aldre, og det er gratis.

Til babysalmesang er du og din baby sammen om sangen og musikken i kirkens smukke rum. Et forløb består af 8 gange og afsluttes med en gudstjeneste for hele familien. Opstart d. 11. august 2021.

Musik i kirken for 1-3-årige og deres voksne er sang og leg for de yngste onsdag eftermiddag kl. 15.30-16.15. Opstart onsdag d. 18. august.

Rytmikkor i kirken for de 4-6-årige er sang, dans og hørelære onsdag eftermiddag kl. 16.30-17.15.

Spirekor er for alle nysgerrige børn i 0.-3. klasse. Koret øver tirsdage kl. 16.15-17 i kirkerummet, og her leger vi sangen og musikken ind med fagter og dans. Opstart tirsdag d. 31. august.

Juniorkor er for alle sangglade børn og unge i 4.-7. klasse. Koret øver tirsdage kl. 15-15.50 i kirkerummet, og her syn- ger vi smukke salmer og dejlige sange. Opstart tirsdag d. 24. august.

Ungdomskoret vil gerne hyre sangere fra folkeskolens ældste klasser samt fra ungdomsuddannelserne (gymnasiet, handelsskole m.v.). For at blive optaget i Ungdomskoret skal man aflægge en optagelsesprøve. Koret er kirkens ”søndags-kor” og er aflønnet.

Kontakt mbk@holstebrokirke.dk for information om tilmelding og opstart.

Kirkemusiker & korleder - Majken Back Kirkegaard
Majken Back Kirkegaard