Musik i kirken for børn og unge

Holdene er udsat på ubestemt tid pga. Covid-19. Kontakt mbk@holstebrokirke.dk for information om tilmelding og opstart.

Nu kan du og dit barn eller barnebarn gå til musik, sang eller kor i kirken. Vi har noget for alle aldre, og det er gratis.

Til babysalmesang er du og din baby sammen om sangen og musikken i kirkens smukke rum. Et forløb består af 8 gange og afsluttes med en gudstjeneste for hele familien.

Musik i kirken for 1-3-årige og deres voksne er sang og leg for de yngste onsdag eftermiddag kl. 15.30-16.15.

Rytmikkor i kirken for de 4-6-årige er sang, dans og hørelære onsdag eftermiddag kl. 16.30-17.15.

Spirekor er for alle nysgerrige børn i 0.-3. klasse. Koret øver tirsdage kl. 16.15-17 i kirkerummet, og her leger vi sangen og musikken ind med fagter og dans.

Juniorkor er for alle sangglade børn og unge i 4.-7. klasse. Koret øver tirsdage kl. 15-15.50 i kirkerummet, og her syn- ger vi smukke salmer og dejlige sange.

Ungdomskoret vil gerne hyre sangere fra folkeskolens ældste klasser samt fra ungdomsuddannelserne (gymnasiet, handelsskole m.v.). For at blive optaget i Ungdomskoret skal man aflægge en optagelsesprøve. Koret er kirkens ”søndags-kor” og er aflønnet.

Kirkemusiker & korleder - Majken Back Kirkegaard
Majken Back Kirkegaard