Sang og musik for børn og unge

børn til kor

Musik i kirken for børn og unge

I kirken har vi en række aldersopdelte musikalske tilbud til børn og unge i alle aldre. Her er alle velkomne uanset forudsætninger – for alle kan lære at synge! Og det er gratis at være med.

Undervisningen ledes af vores konservatorieuddannede musikere og musikpædagoger, og spørgsmål og tilmeldinger er meget velkomne til korleder og kirkemusiker Majken Back Kirkegaard på mbk@holstebrokirke.dk

Babysalmesang er en musikalsk stund i kirkens smukke rum. Vi synger hver onsdag formiddag, og efter sangen er der kaffe og hjemmebagte boller i Sognehuset.

Tumlingesang (for 1 til 3-årige og deres voksne og søskende) er sang og leg for de yngste i kirken onsdag eftermiddag kl. 15.30. 

Spire- & Børnekor er for alle nysgerrige børn i 0. til 4. klasse. Koret synger hver tirsdag kl. 16.00-16.45 i Sognehuset ved kirken. Der er indgang på siden af Sognehuset ved Odd Fellow Logen. 

UngTone for 5. til 9. klasse kræver ikke optagelsesprøve og alle er velkomne. Vi synger onsdage kl. 16.30 til 17.45 i Sognehuset ved kirken. Der er indgang på siden af Sognehuset ved Odd Fellow Logen. 

Holstebro Kirkes Kantori er kirkens søndags-kor. Koret består af sangere fra folkeskolens ældste klasser samt fra ungdomsuddannelserne (gymnasiet, handelsskole mv.). Koret er lønnet, og for at blive optaget skal man aflægge en mindre optagelsesprøve. Kontakt organist Lars Fløe på lf@holstebrokirke.dk for at høre mere.

Organist - Lars Fløe
Lars Fløe
Organist & Kantor
T 3070 7690