Spirekor

Åbningsfest og åben korprøve tirsdag d. 6. september kl 16 i Sognehuset.

Arrangementet er drop in og åbent for alle, og forældre og søskende er velkomne.

Spirekor er for alle nysgerrige børn i 0.-2. klasse. Koret øver tirsdage kl 16.15-17 i Sognehuset, og her leger vi sangen og musikken ind med fagter og dans.

Vi bruger fantasien til at synge med hele kroppen, og vi synger alt fra skægge børnesange til smukke salmer. Spirekoret synger også kanons, lærer flotte andenstemmer på musiksproget solfa og lærer noderne at kende. Og så har vi det sjovt og hyggeligt og bliver en del af noget større, når vi synger sammen.

Spirekoret optræder jævnligt og synger bl.a. til kirkens gudstjenester for børn og lejlighedsvist sammen med kirkens øvrige kor, så vi får gode oplevelser med at optræde. Spirekoret synger udenad, og det er derfor ikke nødvendigt at kunne læse. Det er gratis at være med – og man er altid velkommen til at komme til et par uforpligtende prøvegange.

Korleder & kirkemusiker Majken Back Kirkegaard
E mbk@holstebrokirke.dk