Sønderjyllandstur

med ophold på Løgumkloster Refugium ...

4.-7. august 2022

Sønderjylland på kryds og tværs

I det skønne Sønderjylland "med dal og bakker fagre" i øst og "farvernes landskab" i vest byder dette års tur på udflugt til Als, Broagerland og "Den Kongelige Køkkenhave" i Gårsten i øst og Hjemsted og Ballum i vest.

Der vil være foredrag, sang og fortælling om landsdelen. Der vil også blive tid til at nyde Refugiets smukke rammer og se nærmere på Løgumkloster by med kirke og kloster, Museet HOlmen og byens hyggelige gader.

Velkommen til Løgumkloster Refugium - og dette års Sønderjyllandstur.

Pris pr. person

Inkl. bustransport, ophold med fuld forplejning og program:

Dobbeltværelse kr. 4.095,-
Enkeltværelse kr. 4.395,-

For deltagere fra Holstebro, Nørreland, Måbjerg og Ellebæk sogne er der en reducering på kr. 300,-.

Tilmelding

Tilmeld dig ved henvendelse til enten turlederne eller ved at kontakte Løgumkloster Refugium.

Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse fra Refugiet. Her vil der være information om betalingsbetingelser.

Turleder

Randi Møller, T 4075 2394