Menighedsplejen

I efteråret 1998 stiftede menighedsrådet ved Holstebro Kirke Holstebro Sogns Menighedspleje.
Formålet med menighedsplejen er at tage initiativ til og udføre diakonalt arbejde i forhold til grupper og enkelt personer i sognet.

Menighedsplejen skal være med til at tilvejebringe det økonomiske grundlag for det diakonale arbejde.

Menighedsplejen er forpligtiget til at yde åndelig og materiel hjælp efter tidens skiftende behov og med skyldig hensyntagen til samfundets aktuelle tilbud.

Jytte Jacobsen Erik Ladegaard Læs Kirkesiden Frivillige hænder