Kirkekor

Spirekor

Spirekor er for alle nysgerrige børn i 0.-3. klasse.

Koret øver tirsdage kl 16.15-17 i kirkerummet, og her leger vi sangen og musikken ind. Vi danser, laver fagter og bruger fantasien til at synge med hele kroppen, og vi synger alt fra skægge børnesange til smukke salmer. Spirekoret synger også kanons, lærer flotte andenstemmer på musiksproget solfa, og så arbejder vi med begyndende nodelæsning. Vi øver os også i at lytte til hinanden, imens vi lærer vore egne stemmer at kende.

Og så har vi det sjovt og hyggeligt og bliver en del af noget større, når vi synger sammen.

Spirekoret optræder jævnligt og synger fx til kirkens gudstjenester for børn og lejlighedsvist sammen med kirkens øvrige kor, så vi får gode oplevelser med at turde at synge foran andre. Spirekoret synger udenad, og det er derfor ikke nødvendigt at kunne læse. Det er gratis at være med - skriv eller ring blot for en prøvetime eller for nærmere information.

Korleder & kirkemusiker Majken Back Kirkegaard
E mbk@holstebrokirke.dk