Næste hold og tilmelding

Næste hold baysalmesang starter onsdag den 15. april.

For tilmelding kontakt kirkekontoret på holstebro.sogn@km.dk

Om babysalmesang

Alle babyer i Danmark er velkomne til babysalmesang. Faktisk går hver fjerde baby i landet til babysalmesang. Det er ikke mange aktiviteter, der kan prale med at have så stor opbakning! Men hvorfor så lige babysalmesang?

Fordi det for både babyer og forældre er en fantastisk oplevelse. Børnene oplever hvordan det store kirkerum kan give en helt fantastisk lyd når mor eller far synger for dem, sammen med de andre forældre. Både deres høre-, føle og synssans bliver stimuleret og der sker noget helt særligt med de små, når vi går i gang.

I Holstebro Kirke består et forløb af 8 gange, hvor vi hver gang mødes i kirken, hvor vi i 30 minutter synger, lytter og danser. Efterfølgende går vi i sognehuset, hvor der er tid til snak, spisning og hygge. Der serveres altid kaffe, the og hjemmebagte småkager. Den sidste gang inviterer vi bedsteforældre, søskende, onkler tanter og andre med i kirken og bagefter spiser vi rundstykker sammen.

Hvornår

Vi starter nye hold op tre gange om året. Vi kan have op til to hold af 15 babyer ad gangen.

Babysalmesang ligger altid onsdag formiddag, men starttidspunktet varierer alt efter om vi er et eller to hold.

Vi starter altid hold op i følgende måneder:

Det er gratis at gå til babysalmesang, men tilmelding er påkrævet.

Kirke- & kulturmedarbejder - Sofie Vindum
Sofie Vindum