Fyldt af glæde over livets under

Hvis man en onsdag formiddag lister ind i kirken omkring halv ti, vil man blive mødt af en stor vognpark, hvori det pureste guld befinder sig.

Der er nemlig babysalmesang. Små børn i alderen 3-10 måneder er sammen med deres mødre, og indimellem også deres fædre, til salmesang og salmedans.

’Vi bruger sangene
og salmerne derhjemme.
Særligt når den lille er urolig
– det virker bare’

..., siger en af mødrene og tilføjer, at babysalmesangen er blevet en tradition i deres hjem, for det er nemlig deres andet barn, der får glæden ved kirke, musik og salmer.

En af de andre mødre, som sidder og ammer på en af bænkene, tilføjer:

’Det er så dejligt at være her.
Der er plads til os alle,
og vi har det rigtig godt med hinanden.
Det er en super måde
at udbygge sit netværk på.
Særligt når man, som vores familie,
er ny i byen’.

Babysalmesang er blevet et tilløbsstykke i folkekirken og i Holstebro har vi haft babysalmesang siden efteråret 2004. Vi glæder os over hvert nyt hold som kommer hos os. Hvert forløb strækker sig over ti onsdage, og det er gratis at være med.

For yderligere informationer og tilmelding kontakt kordegnekontoret.

Rune Hoff Lauridsen Børn & Unge Legestuen Duen Spaghettigudstjeneste