Ældregudstjeneste


Det er forår. Bøgegrene og rododendronblomster lyser op i kirkerummet. Der har været travlt i køkkenet med at få bagt kringlen til den efterfølgende kaffesammenkomst. Frivillige har sammen med kirketjenerne været i gang med at gøre kirken klar til både gudstjeneste og kirkekaffe.

Sognets ældre og beboere fra plejeboligerne fylder godt op på rækkerne, da kirkeklokkens bedeslag lyder, og præludiet efterfølgende bruser fra orglet. Nu er vores gudstjeneste i gang.

To gange om året, i foråret og ved høsttid, inviterer vi sognets ældre og beboere på plejeboliger til særlige eftermiddagsgudstjenester med start kl. 14.30. Efter gudstjenesten byder vi på Annas legendariske kringle til en kop kaffe, og inden vi går hver til sit synger vi fra Højskolesangbogen.

Vi har ekstra hænder, der gerne hjælper gangbesværede og husk også, at du er velkommen til at benytte kirkebilen til kirke. 

KONTAKT
Sognemedhjælper Jytte Jacobsen
2917 1537
smh-voksne@holstebrokirke.dk

Inge Damtoft Voksne & Ældre Spisefællesskab Torsdagsklub
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk