Ældregudstjeneste

Det er forår. Bøgegrene og rododendronblomster lyser op i kirkerummet. Der har været travlt i køkkenet med at få bagt kringlen til den efterfølgende kaffesammenkomst. Frivillige har sammen med kirketjenerne været i gang med at gøre kirken klar til både gudstjeneste og kirkekaffe.

Sognets ældre og beboere fra plejeboligerne fylder godt op på rækkerne, da kirkeklokkens bedeslag lyder, og præludiet efterfølgende bruser fra orglet. Nu er vores gudstjeneste i gang.

To gange om året, i foråret og ved høsttid, inviterer vi sognets ældre og beboere på plejeboliger til særlige eftermiddagsgudstjenester med start kl. 14.30. Efter gudstjenesten byder vi på Annas legendariske kringle til en kop kaffe, og inden vi går hver til sit synger vi fra Højskolesangbogen.

Vi har ekstra hænder, der gerne hjælper gangbesværede og husk også, at du er velkommen til at benytte kirkebilen til kirke.

Sognemedhjælper Jytte Jacobsen
smh-voksne@holstebrokirke.dk