Besøgstjenesten


Holstebro Kirkes Besøgstjeneste er oprettet af sognets menighedspleje. Besøgstjenesten har til formål at forebygge ensomhed. Vores opgave er at formidle hjemmebesøg til mennesker, som mærker ensomheden i dagligdagen, og som har brug for og lyst til at lære et andet menneske at kende, og som har svært ved at komme ud blandt andre.

Besøgsvennernes opgave er ikke at udføre egentlig praktisk arbejde, men de har tid til at tale, læse højt, gå med på en spadseretur – ja, mulighederne er mange. Der er således tale om en personlig kontakt, der har til hensigt at opmuntre og være til stede.

Bliv besøgsven!

Har du et par timer i overskud hver eller hver anden uge, kan du glæde et medmenneske med et besøg. Det eneste, det kræver af dig, er at du har lyst til at lære et andet menneske og kende, og at du kan afse et par timer enten hver uge eller hver fjortende dag.

Det er væsentligt,

• at du kan lytte og samtale
• at du er trofast
• at du kan skabe ligeværdig kontakt
• at du kan være til opmuntring
• at du har tavshedspligt
• at du er medlem af og loyal overfor folkekirken

Er du interesseret, så tag kontakt til Besøgstjenesten, som så formidler kontakt og etablerer besøgsforhold.

KONTAKTPERSONER
Kirke- & Kulturmedarbejder Inge Damtoft T 2917 1537
Gerda Kvisgaard (menighedsplejen) T 2461 0326
Birte Marie Nejrup (menighedsplejen) T 9747 2735
Inge Damtoft Menighedsplejen Frivillige hænder Søren Nielsen Træffetid
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk