Familiegudstjeneste

Ca. 5 gange om året afholdes der familiegudstjenester. Her er gudstjenesten tilrettelagt specielt, så der er noget for børnene. Men alle aldersgrupper kan være med.

Ofte medvirker minikonfirmander eller børn fra de kirkelige børne- og ungdomsorganisationer ved disse gudstjenester.

Der vil altid være børne eller familiegudstjeneste i forbindelse med: Fastelavn, 5 års dåbsjubilæum, påske, høstgudstjeneste, BUSK (sidste søndag i oktober) og til jul.
Rune Hoff Lauridsen Spaghettigudstjeneste Børn & Unge