FredagsForum

FredagsForum er et fællesskab ud fra Holstebro Kirke og KFUM og KFUK i Holstebro for børn og voksne, der gerne vil deltage i et fællesskab indeholdende kristne værdier, bibelhistorier, hygge, sang, fællesspisning, debat, aktiviteter og ”snak”.

Vi byder gerne nye deltagere velkommne.

Vi mødes 2. fredag aften i hver måned kl. 17.30 i Sognehuset og begynder med at spise sammen. Derefter synger vi sammen, hører fortælling fra Bibelen og laver forskellige aktiviteter. Vi slutter aftenen kl. 20.00 med en lille forfriskning.

Datoer for efteråret 2017

Fredag d. 1. september kl. 16.00 (Bemærk ændret tidspunkt)
Åben Kirke på Kirkepladsen

Aktiviteter på Kirkepladsen

Vi deltager i Åben Kirke på Kirkepladsen ved Sognehuset.
Vi mødes kl. 16.00 og deltager i de aktiviteter, der foregår.
FredagsForum står for en bod med ansigtsmaling, så søg derhen og giv en hjælpende hånd.
Kl. 18.30 samles vi på Ungdomsborgen til pizza og hygge. Der er ingen tilmelding på denne aften.

Mad: Lone & Per . T 2297 9647 . Janne & Gert . T 3062 8151
Kage/dessert: Iben
Tovholder: Rikke

Fredag d. 6. oktober
Sjov aften

Alle skal medbringe en lille leg, historie, sang, film eller et andet festligt indslag, som vi underholder hinanden med. Varighed for hvert indslag må være på 5-8 min.
Er du for genert eller er det ikke lige dig at underholde, så mød bare frem alligevel og lad dig underholde.

Mad: Annette & Bjarne . T 2320 3298 . Bente & Dirk . T 2866 5171
Kage og afslutning: Hanne & Rene . Mie & Daniel
Tovholder: Iben

Fredag d. 10. november kl. 17.30
Vi forbereder Julemarked

Mad: Line & Torben . T 2684 4213 . Hanne & Rene . T 4053 4676
Kage og afslutning: Mie & Peer . Gitte & Dan
Tovholder: Gitte & Iben

Lørdag d. 2. december
Julemarked i Sognehuset

Kom og være med til en hyggelig dag.
FredagsForum står for at sælge gran på Kirkepladsen, så giv en hjælpende hånd der.

Fredag d. 8. december
Julefrokost

Alle medbringer en lækker ret til det fælles frokostbord. Vi hjælper hinanden med pynt og borddækning.
Efter maden er der pakkespiol, hygge og leg.
Vi slutter med Ibens ris ala mande og måske en lille julesang.

Tilmelding til Iben . T 4126 2341
Tovholder: Hanne

Praktiske oplysninger

Der er tilmelding senest mandag før en aften til dem, der står for maden. De gir så besked videre til kage/kaffe-holdet angående antal deltagere.

Er man forhindret i at stå for et programpunkt, må man selv bytte med nogle andre.

Nøglen til Sognehuset kan hentes på kordegnekontoret – OBS der er længe åbent torsdag.

Aftenerne afholdes i Sognehuset, hvis andet ikke fremgår. Der startes med spisning kl. 17.30, derefter begynder programmet ca. kl. 18.30, og ca. kl. 19.30 er der afslutning. Bagefter er der kaffe og drop ud.

40 kr. for voksne, 20 kr. for børn - dog max 120 kr. pr. familie

Yderligere information og tilmelding skal ske til
Annette og Bjarne Larsen 9746 1898 / 2320 3298

Rune Hoff Lauridsen Foreninger Bliv leder Spaghettigudstjeneste