FredagsForum

FredagsForum er et fællesskab ud fra Holstebro Kirke og KFUM og KFUK i Holstebro for børn og voksne, der gerne vil deltage i et fællesskab indeholdende kristne værdier, bibelhistorier, hygge, sang, fællesspisning, debat, aktiviteter og ”snak”.

Vi byder gerne nye deltagere velkommne.

Vi mødes 2. fredag aften i hver måned kl. 17.30 i Sognehuset og begynder med at spise sammen. Derefter synger vi sammen, hører fortælling fra Bibelen og laver forskellige aktiviteter. Vi slutter aftenen kl. 20.00 med en lille forfriskning.

Praktiske oplysninger

Der er tilmelding senest mandag før en aften til dem, der står for maden. De gir så besked videre til kage/kaffe-holdet angående antal deltagere.

Er man forhindret i at stå for et programpunkt, må man selv bytte med nogle andre.

Nøglen til Sognehuset kan hentes på kordegnekontoret – OBS der er længe åbent torsdag.

Aftenerne afholdes i Sognehuset, hvis andet ikke fremgår. Der startes med spisning kl. 17.30, derefter begynder programmet ca. kl. 18.30, og ca. kl. 19.30 er der afslutning. Bagefter er der kaffe og drop ud.

40 kr. for voksne, 20 kr. for børn - dog max 120 kr. pr. familie

Yderligere information og tilmelding skal ske til
Rikke Nielsen . T 4126 6658
Hanne Grysbæk . T 4053 4676