Kirkens Genbrug

Samvirkende Menighedsplejer i Danmark har en genbrugsbutik i Sønderlandsgade i Holstebro.

Den drives af Holstebro Sogns Menighedspleje og Måbjerg Sogns Menighedspleje. Genbrugsbutikken har et bredt sortiment af tøj, møbler, bøger, ting og sager.

Vores andel af overskuddet fra butikken er med til, at vi som menighedspleje har en god økonomi, der gør os i stand til at yde økonomisk hjælp og støtte til privatperson eller give en økonomisk håndsrækning til diakonalt arbejde i sognet.
Jytte Jacobsen Genbrugsbutikker Frivillige hænder Tilmeld Nyhedsmail